Dobili ste otkaz ili sami želite promjenu?

TRAŽITE POSAO? Donosimo top 10 prilika s tržišta rada KZŽ

Objavljeno: 22.08.2020. zagorjeinternational

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Terme Tuhelj d.o.o. traže kuhara (m/ž) u Tuheljskim Toplicama. Rok prijave je 13.9. Poslodavac nudi smještaj. Više na linku.


Sato d.o.o. zapošljava samostalnog računovođu (m/ž). Mjesto rada je Zabok, a rok prijave 27.8. Potrebno je radno iskustvo od pet godina, a poželjno je osnovno poznavanje njemačkog ili engleskog jezika. Nužno je poznavanje rada na računalu i obrazovni program ekonomskog usmjerenja. Više na linku.


Cmik d.o.o. zapošljava ugostiteljskog djelatnika (m/ž). Mjesto rada je Zabok, a rok prijave 7.9. Poslodavac nudi stimulativne uvjete, rad u uspješnoj i stabilnoj tvrtki, dinamičnu i ugodnu atmosferu. Više na linku.


Terme Stubaki d.o.o. zapošljavaju na pozicijama kuhar (m/ž), pomoćni kuhar (m/ž) i sobar (m/ž). Mjesto rada su Stubičke Toplice, a rok prijave je 1.10. Potrebno je minimalno radno iskustvo od pola godine. Više na linku.


MD – Mont d.o.o. traži radnika na ugradnji PVC stolarije (m/ž). Mjesto rada je Krapina, a rok prijave 31.8. Potrebna je srednja stručna sprema, a iskustvo rada nije važno. Više na linku.


Petrač, obrt, zapošljava soboslikara (m/ž) u Krapinskim Toplicama. Rok prijave je 31.8. Potrebno je radno iskustvo od godine dana, a obrazovanje nije bitno. Vozački ispit je poželjan, ali nije uvjet. Više na linku.


Solarmont izgradnja d.o.o. zapošljava montera građevinskih elemenata (m/ž). Mjesto rada je Zlatar, a rok prijave 11.9. Potrebno je više osoba na poziciji. Više na linku.


Pozaić gradnja traži zidara (m/ž). Mjesto rada je Zlatar, a rok prijave 26.8. Na natječaj se mogu javiti kvalificirani i priučeni zidari. Poslodavac ima organizirani prijevoz iz Zlatara. Više na linku.


Tina Mont d.o.o. zapošljava instalatera vode i grijanja (m/ž). Mjesto rada je Zlatar, a rok prijave 10.9. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Poslodavac osigurava smještaj. Više na linku.

Telemarketing d.o.o. zapošljava na poziciji agent u pozivnom centru (m/ž). Mjesto rada je Zabok, a rok prijave 10.9. Potrebno je više osoba za rad. Traže se razvijene komunikacijske i prodajne vještine. Prethodno iskustvo u prodaji može biti prednost. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Krapinsko – zagorske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba