ŠTO KAŽETE NA OVO? Imate li vi sličnog glasnog susjeda?

MI IMAMO MEDU, A TALIJANI CARLINA: Talijan kažnjen sa 166 eura jer je njegov pijetao svako jutro budio susjede

Objavljeno: 16.08.2020. zagorjeinternational

Talijanski umirovljenik Angelo Boletti (83) novčano je kažnjen jer je njegov pijetao kukurikao i držao susjede budnima ujutro, piše Guardian, a prenosi Index.

Sve se odigralo u mjestu Castiraga Vidardo u Lombardiji. Na Bolettijeva vrata banuli su policajci kako bi provjerili kukuriče li Carlino u 4.30 sati svakog jutra. Kad su utvrdili da su susjedi u pravu, Bolettiju je uručena kazna od 166 eura jer je prekršio pravilo prema kojemu se životinje smiju držati na udaljenosti od najmanje 10 metara od susjedovih vrata. Carlino je inače živio u kavezu u dvorištu.

Boletti je bio šokiran.

– Ne znam što bih rekao. Je li to bilo potrebno – rekao je za lokalne novine Il Cittadino. Objasnio je da je Carlino u dvorištu živio deset godina, a onda ga je preselio kod prijatelja jer su se susjedi žalili. Sad se Carlino vratio nakratko jer je njegov čuvar na godišnjem odmoru 20 dana. Boletti je najavio da će se žaliti na kaznu. Načelnica Emma Perfetti tvrdi da nije bilo drugog rješenja jer se žalilo puno ljudi. Istaknula je da je Carlino kod Bolettija dulje od 20 dana. – Nije u redu prema polovici susjeda da ih se budi svakog jutra u 4:30 – rekla je.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba