Krađa u Lugu Zabočkom

Pod okriljem noći ušao u sportski objekt da bi ukrao nekoliko stotina kuna i limenki pića

Objavljeno: 28.07.2020. JJ

Kako doznajemo od Policijske uprave krapinsko – zagorske, u ponedjeljak je prijavljeno kako je nepoznati počinitelj iz trgovine u Krapini u subotu otuđio kozmetičke proizvode u vrijednosti nekoliko stotina kuna.
U noći s nedjelje na ponedjeljak, nepoznati je počinitelj nasilno ušao u sportski objekt u Lugu Zabočkom, iz kojeg je otuđio nekoliko stotina kuna te na samoposlužnom aparatu koji se nalazi u objektu, razbio staklo i otuđio nekoliko limenki pića. Ukupna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna. Iste noći nepoznati je počinitelj nasilno ušao u ugostiteljski objekt u Konjščini, iz kojeg je otuđio nekoliko stotina kuna.
Policiji je pak 77-godišnja hrvatska državljanka prijavila kako joj je nepoznati počinitelj u razdoblju od listopada 2019. do početka srpnja 2020. godine oštetio rolete na vratima i prozorima obiteljske kuće u Donjoj Stubici, čime je oštećena za više stotina kuna.
U sklopu akcije “Manje oružja, manje tragedija”, jedna je osoba policijskim službenicima u ponedjeljak dragovoljno predala jednu automatsku pušku, četiri pripadajuća spremnika i 160 komada streljiva.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba