Ljubica Jembrih, načelnica Lobora i 8. na listi HDZ-a u trećoj izbornoj jedinici priopćenjem izrazila nezadovoljstvo političkim oponentima iz SDP-a

“Pozivam župana Kolara da obiđe gradilište županijske ceste, koja je opasna po život, a čekamo je od 2017., a potom možemo i do blagovaonice u našoj osnovnoj školi”

Objavljeno: 29.06.2020. zagorjeinternational

Ljubica Jembrih, načelnica Lobora i 8. na listi HDZ-a u trećoj izbornoj jedinici, poslala je priopćenje medijima, u kojem iskazuje razočaranje razinom na koju se spuštaju neki lokalni čelnici iz SDP-a. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

– U jeku je završnica kampanje. Ne mogu da ne iskažem razočarenje na koji se nivo spuštaju neki lokalni čelnici iz suprotne strane predvođeni našim zagorskim SDP-om. Javno brane dolaske u svoje općine, izmišljaju i obmanjuju građane. Kandidatkinja sam na listi HDZ-a za Hrvatski sabor, na što sam izuzetno ponosna jer je prepoznat moj rad. Jedini sam kandidat iz cijelog istočnog dijela županije. Javno sam čestitala svim kandidatima koji su na listama i izrazila želju da nam kampanja prođe dostojanstveno, predstavljanjem rada, ciljeva i programa, bez osobnih vrijeđanja i ponižavanja. Konkurentna strana očito toga nema pa stalno pokušavaju zasjeniti rad vlade i nas kandidata. Javno nas prozivaju te nam zabranjuju posjet svojih općina gdje su na funkciji čelnih ljudi. Ovom prilikom želim pozvati župana Krapinsko – zagorske županije i nositelja liste Restart koalicije da obiđe gradilište u Loboru za koje je na službenom sastanku u prostorima općine Lobor 5. srpnja 2017 godine izjavio da će to biti prioritetno u narednom razdoblju. Radi se o županijskoj cesti 2128 ukupne dužine cca 11 kilometara, koja je više nije za prometovanje i opasna je. Nažalost tu smo imali i smrtne slučajeve i postavljam pitanje što se još treba dogoditi da bi cesta postala prioritet? Općina Lobor je za taj projekt trebala dokupiti zemljište što je odrađeno krajem 2017. godine i time je omogućeno da radovi započnu. Ta cesta je naša glavna cesta i poveznica sa drugim dijelovima KZŽ. Nakon ceste možemo obići i blagovaonu u osnovnoj školi, za koju sam tražila amandmanom da se sredstva osiguraju u županijskom proračunu za 2018.godinu. Ako sam dobro upoznata, naši mališani u Loboru nažalost još uvijek nemaju blagovaone. Naravno da ima još projekta kao što je izgradnja vodovodne mreže na čemu se zahvaljujem županu na pomoći i sufinanciranju. Također možemo obići sva gradilišta koja se financiraju sredstvima EU i sredstvima resornih ministarstva, između ostalog i izgradnju vrtića. Nastavimo dalje sigurnim radom, programom i brigom za našeg čovjeka – pozvala je Ljubica Jembrih.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba