"DOBRO BIRAM - VOLONTIRAM": Dodijeljene nagrade pobjednicama natječaja

Melani Miković, Leonarda Kudelić, Marta Veverec i Karla Bingula napisale najbolje tekstove o volontiranju

Objavljeno: 28.06.2020. JJ

U Centru za mlade Krapinsko – zagorske županije u Zaboku, održana je dodjela nagrada učenicima koji su sudjelovali na natječaju “Dobro biram – Volontiram!”, koji je proveden u sklopu projekta #zavolontirAJMO. Autorice nagrađenih radova su Melani Miković, Leonarda Kudelić, Marta Veverec i Karla Bingula. Svi pristigli radovi objedinjeni su u katalogu koji se može pogledati ovdje.
Cilj natječaja bio je prikazati volontiranje kao društveno korisno, a učenici su kroz svoje kreativne radove opisali što je to volontiranje i kako je ono doprinijelo njima i njihovoj zajednici. Na natječaj je pristiglo ukupno 25 radova iz šest osnovnih škola – OŠ Ksavera Šandora Gjalskog, Zabok, OŠ Bedekovčina, OŠ Đure Prejca, Desinić, OŠ Ante Kovačića, Zlatar, OŠ Franje Horvata Kiša, Lobor, OŠ Augusta Cesarca Krapina.
Natječaj je proveden u sklopu projekta #zavolontirAJMOse, kojeg provodi Mreža udruga Zagor u partnerstvu s OŠ Ksavera Šandora Gjalskog, Zabok, OŠ Bedekovčina, OŠ Đure Prejca, Desinić, OŠ Ante Kovačića, Zlatar, OŠ Franje Horvata Kiša, Lobor i Krapinsko – zagorskom županijom, a financiran je sredstvima Ministarstva znanosti i obrazovanja u okviru izvaninstitucionalnog odgoja i obrazovanja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba