POGLEDAJTE VIDEO: Doznajte što radi kad ne piše pjesme i ne svira, tko mu je omiljena pjevačica i zašto voli seriju "Kuća od karata"

“NEĆEMO O POSLU”: Žarko Tušek u maloj drugačijoj ulozi, zapjevao i svoju omiljenu popevku

Objavljeno: 24.06.2020. zagorjeinternational

Gost druge epizode podcasta #SigurnaHrvatska bio je saborski zastupnik HDZ-a i nositelj liste u 3. izbornoj jedinici, predsjednik Županijske organizacije HDZ-a KZŽ Žarko Tušek
Ovog puta, on nije u saborskim klupama, niti za govornicom. Dapače, u ruci mu je gitara, a umjesto saborskih sastanaka, rasprava o imunitetima zastupnika, lobiranjima za projekte njegovog kraja i političkih polemika i argumentacija, na usnama – pjesma.
U videu doznajte u čemu uživa kad ne piše pjesme i svira, zašto mu je najdraža pjevačica vlastita supruga, zašto voli seriju “Kuću od karata”…
I, naravno, poslušajte njegovu izvedbu najdraže mu popevke.

#SigurnaHrvatska

Gost druge epizode podcasta #SigurnaHrvatska saborski je zastupnik HDZ-a i nositelj liste u 3. izbornoj jedinici – naš predsjednik Žarko Tušek.Ovaj put Žarko nije u saborskim klupama, niti za govornicom. Dapače, u ruci mu gitara, a umjesto saborskih sastanaka, rasprava o imunitetima zastupnika, lobiranjima za projekte njegovog kraja i političkih polemika i argumentacija, na usnama pjesma.U videu doznajte u čemu uživa kad ne piše pjesme i svira, zašto mu je najdraža pjevačica vlastita supruga, zašto voli seriju Kuću od karata…I naravno poslušajte njegovu izvedbu najdraže mu popevke.

Objavljuje HDZ Krapinsko-zagorske županije u Četvrtak, 18. lipnja 2020.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba