KZŽ je pobijedila koronavirus i spremna je za novu turističku sezonu

Zagorski hoteli otvorili svoja vrata

Objavljeno: 28.05.2020. zagorjeinternational

Krapinsko – zagorska županija i službeno je “korona free” županija, što znači da više nema ni jedan aktivan slučaj koronavirusa, a s obzirom na to da je svoju epidemiološku situaciju držala pod kontrolom te uslijed otvaranja granica sa Slovenijom i ovisno o otvaranju ostalih državnih granica, i zagorski hoteli postupno otvaraju svoja vrata, doznajemo od Turističke zajednice KZŽ.

Hotel***&Kamp**** Terme Jezerčica u Donjoj Stubici otvorio je svoja vrata 15. svibnja, a Vodeni park 18. svibnja. Direktor hotela Elvis Pavleković ističe kako su optimistični oko pokretanja poslovanja i turističke sezone, a s obzirom na to da ima mnogo najava, upita i rezervacija. Terme Jezerčica glavninu prometa ostvaruju na domaćem tržištu, a njihovi gosti prepoznali su razinu brige, sigurnosti i čistoće u svim restoranima, hotelu, kampu, kao i na Vodenom parku.

Kamp Terme Jezerčica

Bluesun hotel Kaj**** u Mariji Bistrici otvorio je restorane i terase 22. svibnja, a 29. svibnja otvaraju smještaj i wellness oazu te su pripremili cijeli niz akcija i pogodnosti za svoje goste.

Hotel Villa Magdalena**** otvoren je za goste od 11. svibnja, a u posljednjih nekoliko tjedana su intenzivno radili na promjenama, prilagodbama i unapređenju svojih usluga kako bi gostima omogućili siguran i bezbrižan odmor iz snova.

Terme Tuhelj, najveći turistički resort u Krapinsko – zagorskoj županiji, u petak, 29. svibnja, otvaraju Vodeni park i Kamp Vita, a u petak, 5. lipnja, otvara se i Hotel Well te Svijet sauna. Za svoje goste pripremili su akcijske cijene smještaja koje su prvenstveno usmjerili na domaće goste te goste iz Slovenije. Do kraja lipnja planiraju i otvorenje luksuznog Glamping Villagea Terme Tuhelj koji će biti otvoren cijele godine.

Hotel & Pansion Zagi iz Oroslavja svoja je vrata otvorio 11. svibnja, kao i Toplice Hotel iz Krapinskih Toplica.

Turistički apartmani Snježna kraljica**** na Sljemenu otvorili su restoran te pozivaju goste na opuštanje uz pun tanjur u okruženju netaknute prirode. U narednom periodu planiraju otvorenje smještajnog dijela.

Hotel Matija Gubec*** radi na uređenju bazenskog kompleksa te planiraju otvaranje po završetku radova.

Svoja vrata otvorili su i Restoran & Hotel SE-Mi* iz Velikog Trgovišća, kao i Hotel & Restoran Dvorac Gjalski**.

Vodeni park Aquae Vivae, koji se prostire na 18.000 četvornih metara, otvorio je svoja vrata posjetiteljima 20. svibnja 2020. godine.

Iz hotela ističu da su operativne procedure u hotelima u potpunosti prilagođene svim propisanim mjerama i preporukama za rad hotela tijekom epidemije, uz maksimalno nastojanje da zadrže očekivanu razinu usluge.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba