Unatoč ukidanju zabrane

Pevex, Kaufland i Lidl neće raditi ove subote i nedjelje

Objavljeno: 28.05.2020. zagorjeinternational

Pevex, Kaufland i Lidl objavili su kako u nedjelju neće raditi. Naime, Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske ukinuo je mjere kojima se zabranjivao rad nedjeljom, no praznici su u Republici Hrvatskoj još uvijek neradni, tako da na Dan državnosti ove subote prvi hrvatski trgovački lanac Pevex neće raditi. Također, Uprava Pevexa je odlučila da njezini trgovački centri neće raditi niti idućeg dana.

– Predstojeći je vikend u potpunosti slobodan za naše djelatnike koji će, dobro odmoreni, odmah biti našim kupcima na raspolaganju idući radni tjedan od ranog jutra u ponedjeljak od 7 do 21 sat. Svima želim sretan Dan državnosti i ugodan obiteljski odmor – poručio je Jurica Lovrinčević, predsjednik Uprave poduzeća Pevex.

Odluka o neradnom vikendu vrijedi za svih 25 Pevexovih trgovačkih centara.

Na isti potez odlučio se i Kaufland. Tako su na svojoj stranici napisali da su u subotu 30. svibnja i nedjelju 31. svibnja njihove trgovine zatvorene.

Ni Lidlove trgovine neće raditi blagdanom i praznikom.

– Dragi kupci, Lidl trgovine privremeno neće nastaviti rad nedjeljom. Radno vrijeme svih Lidl trgovina bit će od ponedjeljka do subote po uobičajenom radnom vremenu. Svakoga dana između 13.30 i 14.30 sati sve će naše trgovine biti zatvorene kako ne bi došlo do preklapanja radnika iz dviju smjena te kako bi se trgovina još jednom temeljito dezinficirala – napisali su na svojoj stranici.

Ostali trgovački lanci zasad nisu stavljali obavijesti o neradnoj nedjelji. (af)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba