VIDEO: Sve zbog oduzimanja prednosti

OBRAČUN KAO NA DIVLJEM ZAPADU: Tukli se nasred ceste i naganjali po Novom Zagrebu

Objavljeno: 21.05.2020. zagorjeinternational

Na zagrebačkoj SR Njemačkoj danas oko 14 sati na semaforu su se zbog oduzimanja prednosti posvađali vozači Corse i Audija. Uskoro su se počeli naguravati i tuči, a suputnica iz Corse pokušala ih je smiriti. Vrištala je i pokušala ih razdvojiti, ali dvojac ju je odgurnuo te se nastavio tuči.

Ostali vozači koji su bili u koloni su ih snimali, a neki i od njih pokušali su ih razdvojiti. Ubrzo je vozač (26) Corse sjeo u automobil i nakon što se na semaforu upalilo zeleno, namjerno se zabio u Audi. Nakon toga je dao gas i pokušao pobjeći preko Avenije Dubrovnik prema Avenua Mallu.

Vozač (38) Audija ga je slijedio. Obračun nije tu završio. Kada su došli do križanja s Avenijom Većeslava Holjevca Corsa je stala na semaforu Mladić i djevojka su izašli iz vozila, a vozač Audija ih je skoro pregazio. Dvojac je ponovno sjeo u Corsu te su nastavili bježati prema Poreznoj upravi u Sopotu.

Iz zagrebačke policije kažu da su protiv oba muškarca podnijeli prekršajne prijave za naročito drsko ponašanje. Kako Jutarnji list neslužbeno doznaje, uslijedit će i kaznena prijava protiv vozača Opela zbog oštećenja tuđe stvari. (Ante Ferara)

Fizički okršaj i namjerni sudar

Prvo fizički obračun, zatim i namjerni sudar 😯Nastavak u idućoj objavi…Zagreb

Objavljuje Prometne zgode i nezgode u Srijeda, 20. svibnja 2020.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba