Objavljeni detalji

Policija je na Porscheu na Jankomiru pronašla više bombi?

Objavljeno: 12.05.2020. zagorjeinternational

Zagrebačka policija objavila je detalje o intervenciji koju su u ponedjeljak poslijepodne imali na Jankomiru.

– Jučer, 11. svibnja, oko 12 sati u Susedgradu u Škorpikovoj ulici, u autoservisu, na osobnom automobilu marke Porsche stranih registarskih oznaka, u vlasništvu trgovačkog društva iz Njemačke koji koristi 43-godišnjak, prilikom pregleda automobila, zaposlenici su pronašli eksplozivne naprave. Odmah po dojavi policiji na sumnju u eksplozivne naprave, na mjesto događaja su došli policijski službenici te ih deaktivirali, čime je uklonjena opasnost po građane i zaposlenike. Kriminalističko istraživanje je u tijeku, s ciljem utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja – kažu iz policije.

Podsjećamo, direktor društva Porche Inter Auto Vedran Prasnikar za 24 sata je rekao kako je stranka došla u servis te rekla kako tijekom vožnje osjeća nešto čudno oko kotača.

– Dečki koji rade su pogledali što se događa i onda uočili čudnu spravu. U istom trenutku pokrenuli smo evakuaciju zgrade i obavijestili policiju. Za to nam je trebalo pet minuta. Potom je došla policija, protueksplozijski odjel PU Zagrebačke i oni su krenuli s utvrđivanjem situacije. Istraga je u tijeku – kazao je Prasnikar.

Policija je bombu deaktivirala oko 16 sati. (af)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba