Važna obavijest iz PU krapinsko - zagorske

Građanima se, uz poštivanje epidemioloških mjera, omogućuje pristup svim upravnim poslovima i uslugama

Objavljeno: 12.05.2020. JJ

Građanima se, uz poštivanje epidemioloških mjera, omogućuje pristup svim upravnim poslovima i uslugama koje se obavljaju u Policijskoj upravi krapinsko – zagorskoj. Sukladno Odluci o organizaciji rada, rasporedu rada i radnog vremena u Ministarstvu unutarnjih poslova u vezi s pojavom bolesti COVID-19 od 8. svibnja te Planu za pokretanje gospodarskih i drugih djelatnosti u okolnostima epidemije koronavirusa, od 11. svibnja omogućeno je strankama obavljanje svih upravnih poslova, uz poštivanje epidemioloških mjera (ulaz u službene prostorije jedan po jedan, dezinficiranje ruku, držanje razmaka od dva metra).

Uredovno vrijeme za građane je ponedjeljkom, srijedom, četvrtkom i petkom od 7.30 do 14.30 sati te utorkom od 9 do 17 sati.

Iz PU krapinsko – zagorske građane i nadalje pozivaju da za pojedine upravne poslove koriste sustav e-Građani te da ne dolaze u službene prostorije ukoliko za realizaciju svog zahtjeva nemaju ugovoren termin dolaska, a kontakte šaltera u policijskoj upravi i u policijskim postajama možete pronaći OVDJE.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba