Ovi poslodavci zapošljavaju unatoč kriznom razdoblju

Objavljeno: 06.05.2020. zagorjeinternational

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Svakog tjedna u suradnji sa stručnjacima s posao.hr-a, donosimo aktualnu i atraktivnu ponudu poslova s njihovog portala za zapošljavanje.

Valoviti papir Dunapack d.o.o. sastavni je duo grupacije koja zapošljava 9800 ljudi u 16 zemalja i na europskom tržištu i nalazi se među tržišnim liderima u reciklažnoj, papirnoj i ambalažnoj industriji. U Zaboku traže radnika u proizvodnji (m/ž). Od kandidata se očekuje osnovno znanje engleskog jezika, poznavanje rada na računalu te završena srednja škola. Prijave se zaprimaju putem linka.

VATROZAŠTITA d.o.o., zbog povećanog opsega posla, traži samostalnog knjigovođu (m/ž) u Zaboku. Od kandidata se očekuje barem 5 godina radnog iskustva. Detalje ovog natječaja, otvorenog do 31.5. možete potražiti na poveznici.

ALPHA APLIKACIJE j.d.o.o. iz Zaboka traže web developera (m/ž) za programiranje web stranica. Moguć je i rad preko studentskog ugovora. Radno iskustvo nije potrebno, a prijave su otvorene do 15.5. Za više detalja kliknite na link.

Plinka-Puh d.o.o. iz Mokrica traže djelatnika na benzinskoj postaji (m/ž) za točenje goriva te obavljanje administrativnih poslova. Poslodavac nudi sjajna primanja te mogućnost napretka u tvrtki. Prijaviti se možete do 1.6. i to putem linka.

Pepco Croatia d.o.o. zapošljava na 3 različite pozicije u Krapini.Traže voditelja trgovine (m/ž), zamjenika voditelja trgovine (m/ž) te blagajnika (m/ž). Poslodavac nudi siguran posao i stimulativna primanja, priliku za razvoj i usavršavanje, prijateljsku organizacijsku kulturu te popust za zaposlenike. Prijave su otvorene do 18.5. Aplicirajte.

Tvrtka MDK GRAĐEVINAR zapošljava konobara (m/ž) u Velikom Trgovišću. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na poveznici.

ANA, obrt za trgovinu i vulkanizaciju iz Mača zapošljava pomoćnog vulkanizera (m/ž) sa završenom srednjom školom. Za osobe bez radnog iskustva postoji mogućnost uvođenja u posao. Prijave se zaprimaju do 30.5. Kontakt informacije poslodavca možete potražiti na linku.

B.A.M.T. d.o.o. iz općine Mače traži čistača (m/ž) za čišćenje i spremanje poslovnog prostora. Nudi se ugovor na neodređeno. Kontakt informacije poslodavca možete potražiti na sljedećoj stranici.

Ljekarna Biserka Posarić iz Konjščine je u potrazi za farmaceutskim tehničarom (m/ž). Potreban je položen stručni ispit te jedna godina radnog iskustva. Za više informacija kliknite na link.

Grawe Hrvatska d.d. je u potrazi za prodajnim predstavnikom (m/ž) i to diljem Hrvatske. Potrebno je imati minimalno jednu godinu radnog iskustva. Traži se dinamična, komunikativna i društvena osoba. Prijaviti se možete do 14.5. i to putem portala linka.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije, ostatak bogate ponude poslova za Krapinsko – zagorsku županiju potražite na linku.

Sretno u pronalaženju posla!

Vaš posao.hr.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba