Evo koje su jedinice lokalne samouprave potpisale Sporazume

Od danas omogućeno kretanje bez propusnica između nekih zagorskih općina i gradova

Objavljeno: 09.04.2020. JJ

Sukladno Odluci Stožera civilne zaštite RH o dopuni Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj od 8. travnja 2020. godine, pojedini gradovi i općine s područja Krapinsko – zagorske županije potpisali su Sporazume o zajedničkom koordiniranju poslova i aktivnosti djelovanja civilne zaštite, kojim se omogućava nesmetano kretanje bez propusnice između općina i gradova koje su prostorno povezane u jedinstvenu cjelinu.

Dosad su dostavljeni sljedeći Sporazumi:

KRAPINA – Sporazum o zajedničkom koordiniranju poslova i aktivnosti djelovanja civilne zaštite na području grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj

KLANJEC Sporazum o zajedničkom koordiniranju poslova i aktivnosti civilne zaštite na području grada Klanjca i općina Kraljevec na Sutli, Kumrovec, Tuhelj i Zagorska Sela.

ZLATAR – Sporazum o zajedničkom koordiniranju poslova i aktivnosti djelovanja civilne zaštite na području grada Zlatara i općine Mače, Lobor, Mihovljan, Novi Golubovec, Zlatar Bistrica, Konjščina, Hrašćina, Budinšćina. VAŽNO! Sporazum ne obuhvaća područje općine Novi Golubovec, Lobor i područje općine Budinščina.

ZABOK – Sporazum o zajedničkom koordiniranju poslova i aktivnosti civilne zaštite na području grada Zaboka i općina Veliko Trgovišće, Krapinske Toplice, Sveti Križ Začretje i Bedekovčina. VAŽNO! Sporazum ne obuhvaća područje općine Veliko Trgovišće i područje općine Krapinske Toplice.

Na područjima JLS-ova koji su potpisali Sporazum, mjera je na snazi od danas.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter