Poštujte odluke Stožera civilne zaštite i za vikend ostanite doma!

MUP: Možeš jedino U svome dome Pronaći sigurnost

Objavljeno: 04.04.2020. JJ

Policijska uprava krapinsko – zagorska podsjeća na obvezu pridržavanja Odluke o mjeri strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima, kojom se ograničava kretanje na ulicama, trgovima, parkovima i svim ostalim javnim površinama na kojima se može kretati i zadržavati veći broj osoba.

Prilagodite navike

Kako bi se spriječilo širenje virusa COVID-19, policijski službenici nadzirat će sve lokacije na kojima bi se građani tijekom vikenda mogli okupljati.  S obzirom na trenutnu situaciju, preporuke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske su da građani iz svojih domova izlaze samo ukoliko je to nužno. Policija poziva sve građane da prilagode svoje navike i da slušaju savjete stručnjaka jer ćemo samo na taj način doprinijeti smanjenju širenja bolesti.

Posebno se upozoravaju osobe kojima je određena mjera samoizolacije da su se dužne strogo pridržavati mjere, odnosno, da ne smiju izlaziti iz kuće, a u slučaju potrebe za odlaskom kod liječnika, prethodno se trebaju javiti telefonom obiteljskom liječniku ili hitnoj pomoći.

Zahvala građanima

– Policijska uprava krapinsko – zagorska zahvaljuje građanima na razumijevanju i poziva ih da vode računa o svom zdravlju, zdravlju svojih bližnjih i šire zajednice. Ostanite doma! – poručuju iz policije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter