Važna obavijest iz Pučkog otvorenog učilišta Krapina

Istječe vam iskaznica o sigurnom rukovanju i pravilnoj primjeni pesticida? Evo kako je besplatno produžiti!

Objavljeno: 03.04.2020. JJ

Pučko otvoreno učilište Krapina obavještava građane kojima iskaznica o sigurnom rukovanju i pravilnoj primjeni pesticida istječe ili je istekla (od 20.2.2020.) da ju u POU Krapina mogu besplatno produžiti slanjem zahtjeva na e-mail [email protected] ili pozivom na broj telefona 049/370-561, od ponedjeljka do petka od 7 do 15 sati.

Šest mjeseci

U zahtjevu treba obavezno navesti: ime i prezime, OIB, adresu, mjesto/grad, broj iskaznice i datum isteka iskaznice. Zahtjevu ste obavezni priložiti skeniranu osobnu iskaznicu (s obje strane) i skeniranu iskaznicu ovlaštenog profesionalnog korisnika.

Iskaznica se, prema obavijesti Ministarstva poljoprivrede, može administrativno produžiti na šest mjeseci, odnosno, do ukidanja mjera zaštite od koronavirusa.

Obveznik izobrazbe obvezan je nakon ponovne uspostave sustava izobrazbe, u roku od šest mjeseci od isteka administrativne valjanosti iskaznice, odnosno naređenih mjera, pohađati dopunsku izobrazbu i steći novu identifikacijsku iskaznicu, odnosno, potvrdu o položenom ispitu.

Na adresu

Svi koji su pohađali edukaciju kao obveznici Zakona o održivoj uporabi pesticida u POU Krapina, svoju će potvrdu dobiti poštom na kućnu adresu.

– Molimo sve da budu strpljivi jer zdravlje svih nas mora biti na prvome mjestu. Ostanite doma! – poručuju iz POU-a Krapina.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba