Oroslavski Srele brutal Team ponovno odličan na Kupu Zagreba u bench pressu, a sezonu su završili kao državni viceprvaci

IZDOMINIRALI U ZAGREBU: Petero natjecatelja osvojilo četiri zlata i srebro te srušilo tri državna rekorda

Objavljeno: 16.12.2019. AB

Završio je Kup Zagreba u bench pressu, na kojem je među 160 natjecatelja iz 21 kluba vrlo uspješno sudjelovao i oroslavski Srele brutal Team – od petero natjecatelja koji su izašli na natjecanje, osvojili su četiri zlata i jedno srebro te su srušili tri rekorda.

Top deset svijeta

– Ružica Martinić je u kategoriji master 2 do 63 kilograma podignula 86 kg, čime je postavila novi osobni i državni rekord, Boris Gregorina je u kategoriji master 2 do 93 kilograma podignuo 160 kg, što je novi državni rekord i u toj kategoriji među prvih deset u svijetu, dok je Mladen Vrančić Lež iz Zaboka u kategoriji master 2 do 83 kilograma podignuo 127,5 kg, čim je i on postavio novi državni rekord – rekao nam je Srećko Srele Martinić, osnivač, predsjednik i ponosni trener kluba, koji je u kategoriji + 120 kg master 1 podigao 190 kilograma i pritom osvojio prvo mjesto. Podigao je i rekord od 199 kilograma, no odlukom sudaca je poništen zbog tehničke greške prilikom dizanja, pa mu ostaje stari rekord od 198 kilograma. Njihov najmlađi natjecatelj, Karlo Šipek iz Oroslavja, je u kategoriji kadeta do 83 kilograma podignuo 82,5 kg, čime je osvojio drugo mjesto. Powerlifter Miljenko Peček iz Krapine je dan ranije u kategoriji open do 74 kilograma osvojio je treće mjesto, podigavši iz čučnja 175 kg , u bench pressu 112,5 kg te u “mrtvom dizanju” 202,5 kilograma.

Brutalni džentlmeni

– Hvala svima koji prate i podržavaju rad PLK Srele brutal Teama, koji je ove godine, nakon pet godina što smo bili prvi klub u Hrvatskom powerlifting savezu, sezonu završio na drugom mjestu od 21 kluba. To je odličan rezultat. Ponosan sam na naš rad i rad kluba, jer ovo što radimo je impresivno – dominiramo, prepoznatljivi smo svuda svojim sportskim ponašanjem, rezultatima i karizmom pravih brutalnih džentlmena – zaključio je Srele.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba