Mladež HDZ-a Krapinsko – zagorske, Varaždinske i Međimurske županije održala susret u Zagorju

“Mladi su pokazali da su spremni angažirati se i preuzeti odgovornost, stoga fokus treba biti na njima”

Objavljeno: 11.11.2019. zagorjeinternational

Vodstva Mladeži HDZ-a triju županija sjeverozapadne Hrvatske našla se u se u subotu i nedjelju na prvom susretu, kojemu su kolegama i kolegicama iz Varaždinske i Međimurske domaćini bili članovi i članice Mladeži Krapinsko – zagorske županije. Namjera je bila međusobno se upoznati s radom županijskih organizacija Mladeži HDZ-a te razmijeniti iskustva i uspješne prakse, a razgovaralo se i o podršci u kampanji Kolindi Grabar – Kitarović.

Posjet Velikom Trgovišću

Nakon Krapine, gdje su održali sjednicu, susret je nastavljen u neformalnijem tonu u vatrogasnom domu u Petrovskom, a zaključen je nedjeljnim posjetom Velikom Trgovišću i rodnoj kuću prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana, gdje su članovi Mladeži HDZ-a zapalili svijeće.
Na susretu su bili i predsjednik Mladež Hrvatske demokratske zajednice Ivan Vidiš, međunarodni tajnik Tomislav Leko, predsjednik ŽO HDZ-a Krapinsko-zagorske županije i saborski zastupnik Žarko Tušek, državna tajnica u Ministarstvu hrvatskih branitelja Nevenka Benić, državni tajnik u Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta Mario Antonić, pomoćnik ministrice poljoprivrede Zdravko Tušek, tajnik ŽO HDZ-a Danko Hršak te predsjednik Općinske organizacije Petrovsko Ivan Šanjug.

Pokretačka snaga

– Mladež je uvijek bila temeljna pokretačka snaga. Svjestan sam uloge mladih u provedbi politika, ali i naše odgovornosti u stvaranju mladih ljudi koji su spremni baviti se politikom danas kada ona, moramo priznati, među njima nije popularna. Članovi Mladeži pokazali su da su spremni angažirati se, preuzeti odgovornost i stoga i mi svoj fokus moramo usmjeriti prema mladima – kazao je Žarko Tušek.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba