Bizarna krađa na autocesti A2

ŠTETA NEKOLIKO DESETAKA TISUĆA KUNA: Nepoznati počinitelj otuđio dijelove telefona za slučaj nužde

Objavljeno: 17.09.2019. JJ

Kako doznajemo od Policijske uprave krapinsko – zagorske, u razdoblju od 6. do 12. rujna, nepoznati je počinitelj otuđio dijelove telefona za slučaj nužde na autocesti A2, u visini Zaboka, čime je počinio štetu od nekoliko desetaka tisuća kuna. U ponedjeljak je 76-godišnja hrvatska državljanka prijavila kako joj je nepoznati počinitelj 10. rujna iz nezaključane kuće u Jakuševcu Zabočkom, otuđio nekoliko tisuća kuna.

Razbio staklo

U razdoblju od 14. do 16. rujna, nepoznati je počinitelj nasilno ušao u garažu u Stubičkoj Slatini u vlasništvu 52-godišnjeg hrvatskog državljanina, iz koje je otuđio električni uređaj u vrijednosti desetak tisuća kuna. U ponedjeljak je pak nepoznati počinitelj razbio je staklo na osobnom automobilu i otuđio torbicu u kojoj su se nalazili osobni dokumenti. Vlasniku, 54-godišnjem hrvatskom državljaninu, počinjena je materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna.

Uporaba osobnih podataka

Zabilježen je i jedan slučaj računalnog krivotvorenja i nedozvoljene uporabe osobnih podataka. U razdoblju od srpnja do rujna, nepoznati je počinitelj neovlaštenom uporabom osobnih podataka 28-godišnjeg hrvatskog državljanina, ishodio kredite u banci i kreditnim poduzećima.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba