GDCK Krapina u sklopu projekta FEAD započeo s podjelom školskog pribora, odjeće i obuće za tjelesnu kulturu za djecu slabijeg imovinskog stanja

Komplete školskog pribora te majice, hlače i tenisice dobit će 42 osnovnoškolaca

Objavljeno: 20.08.2019. IB

Gradsko društvo Crvenog križa Krapina, kao partner Hrvatskog Crvenog križa, u sklopu projekta FEAD “Humanitarni paket za središnju Hrvatsku II“, započinje s podjelom školskog pribora za učenike od prvog do četvrtog razreda osnovne škole.

Sadržaj kompleta

Također, kao partner Gradskog društva Crvenog križa Karlovac, u sklopu projekta FEAD “Školski pribor i oprema za školarce u središnjoj Hrvatskoj“, krapinski je Crveni križ započeo s podjelom školskog pribora za učenike od petog do osmog razreda osnovne škole te odjeće i obuće za tjelesnu i zdravstvenu kulturu za učenike od prvog do osmog razreda osnovne škole.
Kompleti školskog pribora sadrže školsku torbu, drvene bojice, tempere s kistovima, vodene boje s kistovima, flomastere, ravnalo, trokut, kutomjer, 35 bilježnica, mapu za likovni odgoj, praznu pernicu, 12 grafitnih olovaka s gumicom, pet kemijskih olovaka, šiljilo, dvije gumice za brisanje, kolaž papir i metalni šestar. Kompleti odjeće sadržavaju dvije majice, kratke hlače, trenirku i vrećicu za tjelesni odgoj, dok kompleti obuće sadrže jedan par platnenih tenisica za dvoranu i jedan par sportskih tenisica za van.

Dosadašnji korisnici

Projektom su obuhvaćena djeca dosadašnjih korisnika projekta FEAD “Humanitarni paket za središnju Hrvatsku II“, koja će iduće školske godine polaziti osnovnu školu i to ukupno 42 učenika.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba