Uključeni dosadašnji korisnici projekta FEAD “Humanitarni paket za središnju Hrvatsku II” i djeca slabijeg imovinskog stanja

GDCK Klanjec podijelio 23 paketa školskog pribora i opreme za tjelesni za osnovnoškolce iz Klanjca, Kumrovca, Zagorskih Sela, Tuhlja i Kraljevca na Sutli

Objavljeno: 19.08.2019. IB

Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec proteklih je dana podijelilo pakete školskog pribora i opreme za osnovnoškolce s područja svoga djelovanja.
Tako je 23 učenika od prvog do osmog razreda iz Klanjca, Kumrovca, Zagorskih Sela, Tuhlja i Kraljevca na Sutli dobilo pakete sa školskim priborom, kao i opremu, odjeću i obuću za tjelesni odgoj, kako bi na vrijeme bili spremni za početak nove školske godine.
Projektom su obuhvaćena djeca, odnosno, dosadašnji korisnici projekta FEAD “Humanitarni paket za središnju Hrvatsku II“, kao i djeca slabijeg socijalnog statusa, predloženi od strane Centra za socijalnu skrb i osnovnih škola na području djelovanja GDCK-a Klanjec. Nosioci projekta su Hrvatski Crveni križ i GDCK Karlovac, dok je GDCK Klanjec partner u provedbi projekta. Sredstva su osigurana iz Fonda europske pomoći za najpotrebitije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter