U čast bivšem zapovjedniku DVD-a, legendarnom Miljenku Škrlecu – Joži, koji je poginuo u prometnoj nesreći prilikom prijevoza pitke vode za građane

OSIGURANE NOVČANE NAGRADE, DOBRA KLOPA I PIJAČA: Prijavite se na 18. Memorijalni malonogometni turnir DVD-a Đurmanec

Objavljeno: 31.07.2019. JJ

U čast bivšem zapovjedniku DVD-a i velikom čovjeku, svima znanom Miljenku Škrlecu – Joži, DVD Đurmanec organizira 18. po redu memorijalni malonogometni turnir. Joža je poginuo u prometnoj nesreći prilikom prijevoza pitke vode za građane i njemu u čast iz godine u godinu članovi Društva organiziraju turnir, kako bi mu na taj način odali počast za sva postignuća i dobra dijela koja je napravio za vatrogastvo u Đurmancu.

Klopa i pijača

– Ove nas godine kao novitet na turniru očekuje fiksna nagrada u nogometnom dijelu turnira, za sve građane pripremili smo obilje predobre klope i mrzle pijače, a za zaljubljenike u potezanje užeta, ponovno smo organizirali natjecanje koje će se održati na dan turnira. Dođite, odajte počast Joži, zabavite se i pritom uživajte u majstorijama malonogometnih majstora – poručuju iz DVD-a Đurmanec.

17. kolovoza

Turnir će se održati u subotu, 17. kolovoza, na igralištu OŠ Đurmanec, s početkom u 18 sati. Za prvo mjesto osigurana je nagrada od tri tisuće kuna, prijelazni pehar i pehar, za drugo mjesto dvije tisuće kuna i pehar, za treće mjesto tisuću kuna i pehar, za četvrto mjesto pehar, a dodijelit će se i nagrada za najboljeg strijelca turnira i vratara. Kotizacija je 400 kuna po ekipi, a sistem igre 5+1. Ekipe se mogu prijaviti na broj mobitela 099/432 37 42 (Mihael Pospiš) ili 098/911 87 12 (Krešimir Kralj), do 16. kolovoza u 20 sati, kada će biti izvlačenje parova u Vatrogasnom domu Đurmanec. Prijave ekipa za natjecanje u povlačenju užeta bit će na dan turnira.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba