Zaslužena prestižna priznanja za naše državne prvake

I zagorskim učenicima bit će uručeni Oskari znanja

Objavljeno: 11.06.2019. JJ

U Velikoj dvorani Ekonomskog fakulteta u Zagrebu 28. lipnja će se održati dodjela priznanja i Oskara znanja učenicima – državnim prvacima na natjecanjima u znanju i učenicima koji su osvojili jedno od prva tri mjesta na međunarodnim natjecanjima, dok će dan prije u Hrvatskom glazbenom zavodu Oskari znanja biti dodijeljeni učenicima i studentima glazbenih i plesnih škola te muzičkih akademija koji su osvojili prve nagrade i prva mjesta na državnim natjecanjima glazbe i plesa.
Oskare znanja dobit će i zagorski učenici i njihovi mentori: u kategoriji državnih prvaka, Marko Nuli iz Osnovne škole Konjščina (mentor Mladen Prugovečki) i Maja Profeta iz OŠ Sveti Križ Začretje (mentorica Božena Belanović), za prvo mjesto na natjecanju mladih tehničara, Mihael Šeb (mentorica Božena Belanović) iz OŠ Sveti Križ Začretje, za prvo mjesto na natjecanju “Sigurno u prometu”, Domagoj Gavranić iz OŠ K. Š. Gjalskog Zabok, (mentor Katarina Mardešić), za prvo mjesto na natjecanju iz informatike te Leonardo Biruš iz SŠ Pregrada (mentor Andrea Vukmanić), za prvo mjesto na natjecanju iz povijesti.
U kategoriji glazbenih prvaka, Oskara znanja dobit će Roberto Hren iz Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok (mentor Petar Varga).

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba