Sudionici iz Španjolske, Italije, Latvije, Hrvatske, Češke, Rumunjske i Turske kroz teoriju i praksu učili o komunikacijskim vještinama i razumijevanju motivacijskog sustava

“KROZ RAZLIČITOST DO IZVRSNOSTI“: Socijalna pedagoginja iz OŠ Bedekovčina u sklopu Erasmus+ projekta sudjelovala na tečaju u Ljubljani

Objavljeno: 06.06.2019. IB

Održana je druga mobilnost u sklopu dvogodišnjeg Erasmus+ projekta Osnovne škole Bedekovčina, “Kroz različitost do izvrsnosti”. Socijalna pedagoginja Marta Kokolić boravila je šest dana u Ljubljani, na tečaju “Conflict Management and Developing of Effective Communication Skills”, organiziranog od strane Primera Groupa. Na tečaju je bilo 16 sudionika iz srednjih i osnovnih škola, fakulteta te (ne)vladinih institucija koje se bave edukacijama u obrazovanju iz Španjolske, Italije, Latvije, Hrvatske, Češke, Rumunjske i Turske.
Tečaj je obuhvatio sadržaje vezane uz komunikacijske vještine, uspostavljanje učinkovitih međuljudskih odnosa, razumijevanje motivacijskog sustava pojedinca u podlozi ponašanja, razloge nastanka konflikata i strategije kvalitetnog upravljanja njima (Relationship Awareness Theory, SDI model, osnovni koncepti transakcijske analize – TA i drugo). Sadržaji su prezentirani kroz teorijski dio i praktične vježbe, kroz koje se prethodno naučeno moglo primijeniti, nadograditi i provjeriti.
Iz Osnovne škole Bedekovčina kažu kako je tečaj bio vrlo temeljito organiziran, uz pažljivo odabrane predavačice s bogatim profesionalnim iskustvom i usklađen s potrebama cijele grupe, ali i pojedinaca.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba