U Mihovljanu osnovan Stolnoteniski klub Mladost Mihovljan – pokazni meč odigrao kadetski prvak Hrvatske Mislav Posavec

Novoizabrani predsjednik Dražen Pavleković: Klub će se koncentrirati na rad s mladima

Objavljeno: 23.05.2019. zagorjeinternational

U Osnovnoj školi Mihovljan u srijedu je održana osnivačka skupština Stolnoteniskog kluba Mladost Mihovljan. Za predsjednika je izabran Dražen Pavleković, koji se zahvalio na ukazanom povjerenju.
– Siguran sam da ćemo svi zajedno napraviti dobar posao i pokrenuti ovaj klub, a za to ste garancija svi vi, članovi kluba, kao i brojni gosti – rekao je predsjednik novoosnovanog kluba te najavio da će se klub koncentrirati na rad s mladima, dok se u narednom razdoblju mogu pokrenuti i veterani.

KZŽ kupila dva stola

Okupljene je u dvorani osnovne škole u Mihovljanu pozdravio i predsjednik Hrvatskog stolnoteniskog saveza Zlatko Pospiš, koji je istaknuo kako smatra da upravo Zagorje prednjači po razvoju stolnog tenisa u Hrvatskoj.
– Vjerujem da ćemo ovdje u Mihovljanu za dvije – tri godine vidjeti sjajne rezultate i što je najvažnije, prepunu dvoranu djece – rekao je Pospiš te najavio kako novi klub može računati na stručnu i financijsku pomoć Hrvatskog stolnoteniskog saveza.

Pokazni mečevi

Na osnivačkoj skupštini bio je i krapinsko – zagorski župan Krapinsko Željko Kolar.
– Krapinsko – zagorska županija kroz sportsku zajednicu prati sve sportove, no, kad su ovakva nova osnivanja, pogotovo u manjim sredinama, zadovoljstvo nam je dati i dodatnu podršku te smo tako kupili i dva stola za početak rada ovog kluba – rekao je Kolar.
Pozdrave su uputili i predsjednik Stolnoteniskog saveza KZŽ Branko Krkalo, načelnik Mihovljana Zlatko Bartolić te gradonačelnica Zlatara Jasenka Auguštan – Pentek.
Prije same osnivačke skupštine održano je i više pokaznih mečeva stolnog tenisa, na kojima je nastupio i član Stolnoteniskog kluba Zabok i kadetski prvak Hrvatske Mislav Posavec.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba