Na regionalnom izboru Najljepše mame Hrvatske za sjeverozapadnu Hrvatsku predstavilo se 18 natjecateljica

Među šest mama koje putuju na završnicu u Šibenik, su i dvije Zagorke – Silvija Antolić iz Klanjca i Brankica Bubanko iz Donje Stubice

Objavljeno: 23.02.2019. zagorjeinternational

U Westgate Shopping Cityju održan je regionalni izbor Najljepše mame Hrvatske za sjeverozapadnu Hrvatsku. Predstavilo se 18 mama, a šest ih je izabrano za završnicu izbora, koja će se održati u Šibeniku. Od tih šest predstavnica, dvije dolaze iz Krapinsko – zagorske županije – to su Silvija Antolić iz Klanjca u kategoriji do 40 godina te Brankica Bubanko iz Donje Stubice u kategoriji od 40 do 53 godine. Silvija se sa svojim mužem predstavila dvorskim plesom u haljini iz tog doba, dok je Brankica svoj talent pokazala recitirajući na kajkavskom narječju.

Članovi žirija

Ostale kandidatkinje koje su se plasirale na državni izbor su: Nika Ivić Krpić iz Zagreba i Katarina Pintak Pisar iz Novog Marofa u kategoriji do 40 godina, te Ivana Filipović iz Bestovja i Višnja Filipčić Čabrajec iz Zagreba u kategoriji od 40 do 53 godine.  Članovi žirija bili su: pročelnik za kulturu grada Zagreba Tedi Lušetić, voditeljica Ureda gradonačelnika grada Zaprešića Jelena Košec, zamjenik župana Varaždinske županije Robert Vugrin, gradonačelnik Klanjca Zlatko Brlek, zamjenik gradonačelnika Šibenika Danijel Mileta, predstavnik Vinarije Šafran Krešimir Narančić, voditelj PR-a Westgate Shopping Cityja Marko Župa, vlasnica licence NMH Maja Gnjidić Verdecchia i glazbenik Hrvoje Herček.

– Osjećaj je izvanredan. Malo smo umorne, ali adrenalin je na vrhu i idemo ovo proslaviti. Na državnom je sve moguće, sve je otvoreno – rekle su mame Ivana Filipović i Nika Ivić Krpić.

Voditelj PR-a Westgate Shopping Cityja Marko Župa kazao je kako su se predstavile mame iz Krapinsko – zagorske, Zagrebačke, Međimurske i Varaždinske županije i Grada Zagreba.

– Nama kao West Gateu je zadovoljstvo što možemo ugostiti jedan takav izbor, drugačiji od svih drugih izbora, jer se isključivo ne bira ljepota, jer je svaka mama lijepa na svoj način, jednostavno se bira nešto više. Tražimo najljepšu, najbolju i najdražu mamu – rekao je Župa.

Pokazale svoj talent

Program je  osmišljen da prezentira mame, njihove vještine, ali i posebnosti čitavog podneblja, pa su tako mame pjevale, plesale i interpretirale stihove. Kao gosti, nastupali su mlada pjevačica Dora Vuraić, pjesnikinja Ružica Kišur Črlenec, Bistra rock’n’roll klub, Mažoretkinje iz Dubrovčana i Tihomir Kožina.

Mame su, zahvaljujući sponzorima, odnijele kući poklon bonove Westgate Shopping Cityja, vina Vinarije Šafran i “Kupilek” obitelji Jambrešić, poklone Grada Zaprešića, nakit by Habunek, poklon Općine Breznički Hum i cvijeće Cvjećarne “Ivančica” iz Tuhlja.

Organizatorica izbora bila je Maja Vukina Bogović. Finalno natjecanje održat će se 1. lipnja u Šibeniku.

Foto: Dinko Bažulić, PromoArt Studio  

 

 

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba