U Donjoj Stubici održan 49. Cup Stubica – drugo najstarije stolnotenisko natjecanje u RH, u sklopu kojeg je STK Stubica proslavio 85 godina djelovanja

“Zagorje je u Hrvatskoj broj jedan u razvoju stolnog tenisa”

Objavljeno: 05.02.2019. AB

U Donjoj Stubici je ovog vikenda održan 49. Cup Stubica – drugo najstarije stolnotenisko natjecanje u Hrvatskoj, u sklopu kojeg je obilježeno i 85 godina djelovanja Stolnoteniskog kluba Stubica.

Popularnost sporta

Kup je u subotu otvorio krapinsko – zagorski župan Željko Kolar, koji je pritom čestitao Stolnoteniskom klubu Stubica na 85 godina neprekinutog rada i odličnih rezultata te organizaciji 49. Cupa Stubica.
– U Zagorju postoji duga tradicija stolnog tenisa, sporta koji je brojem država u kojem se igra najpopularniji na svijetu. Posebno me veseli da se izvrsno radi s mladima, što garantira svjetlu budućnost stolnog tenisa ne samo u Zagorju, već u čitavoj Hrvatskoj, rekao je Kolar.
Okupljene su pozdravili i gradonačelnik Donje Stubice Nikola Gospočić te predsjednik Hrvatskog stolnoteniskog saveza Zlatko Pospiš, koji se prisjetio kako je upravo u Donjoj Stubici osvojio prvi pehar u svojoj bogatoj karijeri te istaknuo kako je Zagorje u Hrvatskoj broj jedan u razvoju stolnog tenisa.

Dodijeljena priznanja

Predsjednik STK-a Stubica Ratko Landripet zahvalio je svima na dolasku na 49. Cup Stubica, koji se od ovog izdanja naziva Memorijal Drage Čordaša te je u sklopu obilježavanja 85 godina kluba uručio priznanja za doprinos i pomoć u njegovom djelovanju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba