Županijska organizacija Ženske inicijative HNS-a KZŽ organizirala u Oroslavju kreativnu radionicu

“SAMO SE SRCEM DOBRO VIDI”: Mirisne sapune u obliku srca i s prigodnom porukom, dijelit će građanima povodom Valentinova

Objavljeno: 04.02.2019. JJ

Županijska organizacija Ženske inicijative HNS-a Krapinsko – zagorske županije organizirala je u subotu u Oroslavju kreativnu radionicu izrade mirisnih sapuna, na kojoj su se okupile članice zagorskih podružnica HNS-a.

Mjesec ljubavi

– Mirisni sapuni u obliku srca, pakirani s prigodnom porukom  “Samo se srcem dobro vidi, bitno je očima nevidljivo”, dijelit će se povodom Valentinova u zagorskim gradovima i općinama – rekla je predsjednica Ženske inicijative HNS-a KZŽ Željka Benčić, dodavši kako je veljača mjesec ljubavi, a cilj akcije je potaknuti ljubav prema svemu što nas okružuje, kroz uvažavanje različitosti i poštovanje prema drugima.
Članicama Županijske organizacije Ženske inicijative HNS-a pridružile su se i članice zabočke druge “Sveta Marta” te je najavljena buduća suradnja na kreativnim radionicama.

Pozvala da se uključe

Uz izradu sapuna i druženje, raspravljalo se o položaju žena u društvu ali i o aktualnoj političkoj situaciji. Istaknuto je kako će međimurski župan Matija Posavec biti nositelj HNS-ove liste za nadolazeće izbore za Europski parlament, pri čemu je predsjednica Benčić pozvala sve da se aktivno uključe u stranačke aktivnosti u svojim podružnicama te svojim radom, konstruktivnim prijedlozima i konkretnim akcijama još jednom pokažu snagu HNS-a.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba