Ni u 9. kolu 1. HMNL, Jesenje na domaćem parketu, s ispunjenim tribinama i novim trenerom, nije uspjelo doći do prve prvenstvene pobjede

Futsal Dinamo prejak za “zelene”, uz glasnu podršku BBB-a, gosti iz Zagreba rutinski slavili 2:6

Objavljeno: 03.12.2018. AB

U susretu 9. kola 1. HMNL, MNK Jesenje nije uspjelo doći do prve ovosezonske prvenstvene pobjede – bolji je bio Futsal Dinamo, koji je slavio na gostovanju u Krapini s uvjerljivih 2:6. Bio je to prvi susret u kojem je Jesenje s klupe vodio novi trener, Robert Grdović, koji je izostao s klupe u prošlom kolu na gostovanju u Makarskoj.

Navijačka atmosfera

Tribine krapinske sportske dvorane bile su potpuno ispunjene, Zagorci su došli podržati Jesenje, a za pravu navijačku atmosferu tijekom cijele utakmice pobrinuli su se Bad blue boysi. Gosti su poveli u 4. minuti pogotkom Čekola, a ubrzo Šulentić povisuje vodstvo gostiju. U strijelce se za 0:3 ponovno upisao Čekol, Prgomet je zabio za visokih 0:4, a do odmora je domaćin autogolom Grcića smanjio zaostatak. U nastavku Matošević zabija za 1:5, a već u sljedećoj minuti Rumbak uzvraća za 2:5. Konačan rezultat postavlja Penava, pogotkom za 2:6.

Gostovanje kod Uspinjače

Futsal Dinamo je tako upisao drugu u nizu pobjedu u gostima, te je došao na diobu 4. mjesta s Uspinjačom i Universitasom. Za Jesenje pak ostaju velike brige, jer ostaju prikovani za dno ljestvice sa samo tri osvojena boda, te ostaju jedina ligaška momčad bez ostvarene pobjede u dosadašnjem dijelu natjecanja. “Zeleni” u sljedećem kolu gostuju kod Uspinjače.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba