Zagorci još jednom pokazali veliko srce i u jednom danu pokupovali sve karte za dječaka koji je u veljači operirao osteosarkom. Koncert možete pratiti i uživo

KONJŠČINA: Sutra je humanitarni koncert za Tina Martinjaka (12)  

Objavljeno: 20.04.2024. Nikola Turin

Kako smo početkom godine pisali, dječak Tin (12) iz Konjščine je nakon sudara vršnjakom prilikom igre doživio ozljedu, no dijagnoza koja je uslijedila ledi krv u žilama jer se ispostavilo da boluje od rijetkog osteosarkoma, odnosno tumora kosti.   

S Tinovom majkom Valentinom razgovarali smo netom prije odlaska na operaciju koja je uspješno izvedena u veljači, pa sad Tinu preostaje dugo razdoblje oporavka.  

Kako bi to vrijeme što ugodnije proveo, aktivirala se cijela njegova Konjščina te je Kulturno umjetničko društvo odlučilo organizirati humanitarni koncert i pozvati pobjednika The Voicea, Martina Kosovca koji je i sam porijeklom iz Konjščine, a nastupit će i njegov otac Mladen s dobro poznatom domaćom grupom ‘Kazetofon’. Kako nam je otkrila Tinova mama, on je pratio Martinov put u show i navijao čak iz bolničkog kreveta na odjelu onkologije.  

Valja napomenuti kako će se ove nedjelje, 21. travnja, u 18 sati u Domu Kulture spojiti glazba, zajedništvo i ljubav prema bližnjima te će nastupiti Mješoviti pjevački zbor ‘Vitez’, Ženski vokalni sastav ‘Kušlec’ i Dječji zbor ‘Vedre Note’ uz solo točku Lucije Kovinčić.  

Ako iz bilo kojeg razloga ne možete prisustvovati koncertu, dobili smo iz KUD-a Konjšćina odličnu vijesti. Naime, na Facebook stranicama KUD Konjščina bit će organiziran live prijenos koncerta iz Doma kulture. 

Cijeli ovaj hvalevrijedni koncert podržan je od strane Općine koja pomaže u logističkom dijelu organizacije i osiguranju adekvatnog razglasa. A kako nam je kazala načelnica Anita Curiš Krok, obitelj mladog Tina stvarno se bori svim snagama. 

Valja napomenuti kako broj računa za donacije će biti objavljen nakon koncerta. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba