Hajduk brani naslov pobjednika Kupa

HRVATSKI NOGOMETNI KUP: Polufinala i finale moći će se gledati besplatno!

Objavljeno: 03.04.2024. zagorjeinternational

Utakmice polufinala i finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa bit će besplatno dostupne na YouTube kanalu MAXSporta. U polufinalu se sastaju Lokomotiva i Rijeka (16 sati, stadion u Kranjčevićevoj) te Hajduk i Dinamo (19 sati, Poljud).

Lokomotiva je polufinalnu utakmicu izborila gostujućim pobjedama protiv Dugog Sela (1:0) i Vukovara (2:1), a onda u četvrtfinalu na svom terenu bila bolja od Osijeka (1:0). Rijeka je među posljednja četiri stigla uvjerljivom pobjedom kod Libertasa (9:0), na gostovanju kod Cibalije (3:1) i potom kod Rudeša (1:0).

Hajduk brani naslov

Hajduk brani trofej osvajača Kupa, koji je uzeo u posljednje dvije sezone. Do polufinala ove sezone stigao je protiv Omladinca iz Gornje Vrbe (6:0), zatim Jadrana iz Ploča (2:0) te u četvrtfinalu protiv Varaždina (5:0). Dinamov put bio je sljedeći: Ponikve (4:1), Oriolik (8:0), Gorica (4:0).

Dinamo je u subotu svladao Hajduk na Poljudu i smanjio njegove šanse za trijumf u prvenstvu. Utakmica je završila 1:0, a jedini strijelac bio je Bruno Petković. Ozljedu na tom susretu pretrpio je Marko Livaja.

Termini odigravanja finala ove sezone su 15. i 30. svibnja, a u prvoj utakmici će domaćin biti onaj klub koji ima manji kup-koeficijent u prethodnih pet sezona, prenosi Index.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba