Učitelj je učenici oduzeo mobitel i tako je sve krenulo

Otac koji je u Trogiru napao učitelja svoje kćeri završio u pritvoru

Objavljeno: 28.03.2024. zagorjeinternational

Protiv oca učenice trogirske osnovne škole koji je jučer za vrijeme nastave ušao u učionicu i napao nastavnika podnesena je kaznena prijava zbog prisile prema službenoj osobi.

Muškarac je nakon završenog kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku, doznaje se u policiji. Uhićen je jučer nešto prije 13 sati.

Nastavnik je učenici oduzeo mobitel

Podsjetimo, nakon što je stigao u školu, muškarac (48) je ušao u učionicu i nasrnuo na nastavnika biologije i kemije zato što je prethodno oduzeo mobitel njegovoj kćeri.

Nastavnik je to napravio zato što se učenica za vrijeme nastave i suprotno pravilima škole zabavljala na mobitelu umjesto da je pratila gradivo. Od nje je tražio da mu preda mobitel, koji joj je namjeravao vratiti nakon sata, no učenica je to u međuvremenu javila svom ocu, koji je potom na neprimjeren način reagirao i zgrozio učenike i djelatnike škole, ali i cijelu javnost, prenosi Hina.

Otac je počinio kazneno djelo prisile prema službenoj osobi

Policija je službeno rekla da su provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrdili postojanje osnovane sumnje da je 48-godišnjak 27. ožujka u obrazovnoj instituciji uporabom sile spriječio djelatnika institucije u obavljanju službenih radnji, odnosno u odvijanju nastave i provedbe pravilnika o kućnom redu, te tako počinio kazneno djelo prisile prema službenoj osobi.

Kako se doznaje, nastavnik je odmah nakon incidenta zatražio liječničku pomoć, no srećom nije zadobio ozljede.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba