Opisala je muža riječima ‘kme kme’", aludirajući da je plačljiva osoba

Ivan tužio suprugu jer mu je rekla da je plačipi*da i da mu se ‘ne diže’, a onda – iznenadni obrat

Objavljeno: 27.03.2024. zagorjeinternational

Snježana je pošteno izvrijeđala muža Ivana navodeći da je “plačipi*da” i da mu se “ne diže”, a on ju je zbog toga odlučio tužiti, zbog povrede dostojanstva i uznemirenosti, piše Danica.

Dodaju da je kao dokaz optužnom prijedlogu priložio sporni e-mail koji mu je supruga poslala lani potkraj svibnja u Zagrebu. U optužnom prijedlogu navodi kako je putem e-maila vrijeđala sad već bivšeg supruga navodeći “da je plačipida, da mu se ‘ne diže’, da je ‘sje*an’, da u sebi nosi ‘mržnju, gnjev, prosipa žuč gdje stigne’ te je opisala muža riječima ‘kme kme’”, aludirajući da je plačljiva osoba.
Snježana (35) je tako optužena da je kod Ivana (38) kao žrtve i člana obitelji “prouzročila povredu dostojanstva i uznemirenost”. Optužni prijedlog povrijeđeni je suprug podnio sredinom prosinca lani, no ovih dana iznenada je odustao od optužnog prijedloga pa je sud morao odbiti optužbu protiv Snježane. Nije poznato zbog čega je Ivan to učinio. Kako je odustao od optužnog prijedloga, troškovi postupka temeljem članka Prekršajnog zakona padaju na teret proračunskih sredstava suda.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba