DOZNAJEMO: SDP složio listu za Sabor RH u 3. izbornoj jedinici, Vešligaju broj 4 na listi za EU parlament

Hajdaš Dončić prvi, Kolar na broju 3, čelnice Zlatara i Konjščine na 6. i 11. mjestu

Objavljeno: 25.03.2024. zagorjeinternational

Predsjedništvo SDP-a večeras je odlučilo i usuglasilo liste za parlamentarne izbore na koje će 17. travnja izaći s koalicijskim partnerima.

U 3. izbornoj jedinici, kao što je poznato, nositelj liste je potpredsjednik stranke i predsjednik zagorskog SDP-a Siniša Hajdaš Dončić, a na broju 2 je Barabara Antolić Vupora. Na 3. mjestu slijedi krapinsko – zagorski župan Željko Kolar, na 4. Boška Ban Vlahek, a 5. je varaždinski dogradonačelnik Miroslav Marković. Gradonačelnica Zlatara Jasenka Auguštan – Pentek je na 6. mjestu, a slijedi reformistica Natalija Martinčević. Na 8. mjestu je Mario Medved, na 9. Andreja Marić, na 10. Željko Posavec. Načelnica Konjščine Anita Krok je na 11. mjestu, slijedi Lovro Lukavečki, a 13. mjesto pripalo je ponovo Reformistima, točnije njihovom prvom čovjeku Radimiru Čačiću. Listu zaključuje Lana Remar na 14. mjestu.

Donesena je i lista za EU parlament, koju predvodi i dosadašnja europarlamentarka Biljana Borzan, a 4. mjesto zauzima gradonačelnik Pregrade Marko Vešligaj.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba