Stvar je stavljena pod kontrolu tek po dolasku interventne

NEVJEROJATNO! Policajci izašli na intervenciju, pa ih prebilo dvoje studenata

Objavljeno: 23.03.2024. zagorjeinternational

Stigla je presuda studentima Kruni (30) i Branki (25) koji su narušavali javni red i mir u stanu u Zagrebu, na Badnjak u 6.10 ujutro, zbog čega im je došla policija. Kada su stigli i pozvonili na vrata, Kruno je otvorio, ali je odbio dati osobnu te ih je počeo vrijeđati nekontrolirano mašući rukama.

Navodi se da je Kruno potom jednog policajca snažno povukao u stan, a kad mu je drugi policajac  priskočio u pomoć, sva trojica su pali na pod. Kruno se uspio izvući iz hvata te udario šakom u usnu policajca M., a drugom je rukom policajca T. udario u lice te ga vukao za kragnu prema sebi, piše Danica.hr.

Policajac T. ga je potom udario dvaput šakom kako bi spriječio daljnji napad, a tada se u sukob umiješala i Branka, ničim izazvana, te je policajca T. otvorenim dlanom ruke udarila tri puta u lice. Kruno je i dalje pružao aktivan otpor, zbog čega su ga policijski službenici vezali lisicama, a djevojci su stavili ruke na leđa. Tek nakon dolaska interventne policije, uspjeli su im utvrditi identitet te ih privesti.

Oboje su sve priznali te izrazili kajanje.

Sutkinja je Krunu osudila na 11 mjeseci, a Branku na 10 mjeseci zatvora. Moraju platiti po 300 eura troškova kaznenog postupka. Zatvorska kazna na koncu im je zamijenjena radom za opće dobro. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba