Volite show business? Imamo odličan posao za vas

Tvrtka Smash širi svoj tim i traži troje tehničara za rasvjetu i ozvučenje. Imamo sve detalje

Objavljeno: 22.03.2024. zagorjeinternational

Kako mladenci ne bi plesali prvi ples u mraku, ali ni bendovi svirali koncerte bez da ih itko vidi, zadužena je tvrtka Smash koja od 2007. godine brine o unapređenju i dizanju vaših događanja na viši nivo. Bilo da se radi o kongresu, seminaru, manifestaciji ili već spomenutim vjenčanima i koncertima, njihov tim nudi raznoliku ponudu rasvjetnih rješenja. 

Tvrtka sada proširuje svoj tim.   

– Odlučili smo proširiti našu ponudu uključujući usluge najma opreme za ozvučenje, video i dekorativnih scenskih elemenata, dodajući posebnu notu bogatstva prostora gdje se događanja odvijaju – kazali su iz Smasha koji su u potrazi za kreativnim, inovativnim i dinamičnim ljudima koji vole glazbu, light i show industriju. 

Ako ste se prepoznali u ovom, napominjemo da je otvoreno radno mjesto tehničara rasvjete i ozvučenja u Smashu. Opis posla uključuje montažu, spajanje i demontažu opreme za rasvjetu, zvuk i dekorativne elemente te upravljanje show rasvjetom, zvukom i specijalnim efektima. 

Mjesto rada je na terenu (vjenčanja, eventi, seminari, kongresi, koncerti, partiji, modne revije) za koje se kreiraju i dizajniraju nova rješenja za rasvjetu. 

Od stručne spreme prolazi SSS, VŠS i VSS, a iskustvo u struci je poželjno, premda nije uvjet. Naravno, potrebno je poznavanje elektronike i elektrotehnike, kao i rada na računalu, engleskog jezika i posjedovanje vlastitog osobnog vozila uz vozačku ‘B’ kategorije. 

Ono s čime se u Smashu mogu posebno podičiti je svakako prijateljska i opuštena atmosfera, poticajno radno okruženje, mogućnost razvijanja znanja, rad na zanimljivim terenima kao i fleksibilno radno vrijeme i redovita stimulativna primanja. 

Prijave za ovo atraktivno radno mjesto otvorene su do 15. travnja, a zainteresirani kandidati se mogu javiti na e-mail [email protected] ili na broj 099/202-5454.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba