“Ovo sam napisala iz razloga da znate iz prve ruke...”

Čakovečka porno zvijezda odustala od svjetskog prvenstva u seksu

Objavljeno: 03.03.2024. zagorjeinternational

Uoči nadolazećeg svjetskog prvenstva u seksu koje se održava u Španjolskoj, predstavnica Marija Zadravec javila se svojim pratiteljima na Facebooku, prenosi Međumurski:

– Dragi moji prijatelji i fanovi, ovog utorka počinje dugo očekivano svjetsko prvenstveno, svakodnevno dobivam puno poruka od vas kada sve ovo počinje, no moram vas obavjestiti da moj ulazak na svijetsko prvenstveno zasad nije siguran, što ne znači da će tako i ostati, te da kasnije možda i uđem na prvenstvo i iskusim “grupu smrti” kako vi to volite reći.
Pošto sam europska prvakinja od strane organizatora mi je omogućeno sudjelovanje na svijetskom prvenstvu, tako da zasad kada me neće biti na samom početku natjecanja podrške izvana će naravno biti, dok se to možda ne promijeni mojim ulaskom kao natjecatelj, ali za sada je nažalost tako iz mojih osobnih razloga – rekla je Marija Zadravec.

Ovo sam napisala iz razloga da znate iz prve ruke, prije nego se počinju širiti razne dezimformacije.

Ako se šta promijeni biti ćete obaviješteni na vrijeme. Organizaciji i natjecateljima želim dobar i uspješan početak, puno sreće, zabave i vruće dane na prekrasnoj lokaciji u Španjolskoj, poručujue zanosna Marija.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba