Donosimo vam tjednu ponudu poslova u KZŽ

Objavljeno: 01.03.2024. zagorjeinternational

Posjetite Posao.hr kako biste istražili 10 posebno odabranih poslova za vas. Vaša sljedeća karijera može biti samo klik dalje!

CIGLENICA d.o.o. za graditeljstvo traži Tesara za posao u Bedekovčini. Radno vrijeme je puno radno vrijeme, nudi se zaposlenje na neodređeno. Prijavite se putem linka do 10. ožujka.

Konzum d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija diljem Hrvatske. Poslodavac nudi naknadu za topli obrok, popust za zaposlenike, redovita primanja te ugodna radna atmosfera. Prijavite se putem linka do 12. ožujka.

Easy Asset Management d.o.o. traži Prodajnog referenta (m/ž) za rad u poslovnici u Zaboku. Potrebno je voljeti prodaju, ostvarivati ciljeve te biti profesionalan i komunikativan. Nude se obuka, ugodno radno okruženje i mogućnost ostvarenja stimulativnih primanja. Prijavite se putem linka do 6. ožujka.

Crveni Tornado d.o.o. traži prodavača/prodavačicu za rad u maloprodajnoj trgovini u Zaboku, Krapinsko-zagorska županija. Posao uključuje slaganje robe, rad s kupcima i na blagajni. Potrebna je srednja škola (4 godine), a radno iskustvo nije bitno. Posao je na određeno vrijeme zbog povećanog opsega posla, uz puno radno vrijeme. Prijavite se putem linka do 14. ožujka.

Lidija obrt za posredovanje traži Stručnog suradnika (m/ž) za poslovnu telefonsku komunikaciju na njemačkom jeziku. Posao omogućuje rad od kuće, sigurna primanja i fleksibilno radno vrijeme. Očekuju se odlično znanje njemačkog jezika, samostalnost i pouzdanost. Prijavite se putem linka do 17. ožujka.

Studenac d.o.o. traži Prodavača (m/ž) za maloprodaju diljem Hrvatske. Posao obuhvaća izlaganje robe, rad na blagajni i održavanje urednosti prodajnog mjesta. Potrebna je SSS, a radno iskustvo u trgovini je poželjno. Nude se obuke, bonusi, napredovanje, fleksibilno radno vrijeme te dodatni benefiti poput naknade za prijevoz i prigodnih darova. Prijavite se putem linka do 13. ožujka.

Mamut Fortis d.o.o. traži Operatera – Blagajnika (m/ž) u automat klubu za igre na sreću u Krapini. Posao obuhvaća komunikaciju s gostima, obavljanje blagajničkih poslova, rad s automatima, vođenje evidencija te održavanje čistoće opreme. Nudi se stimulativna radna okolina, mogućnosti napredovanja i obuka za rad. Radni odnos može biti na određeno ili neodređeno. Prijavite se putem linka do 14. ožujka.

KTC d.d. zapošljava na nekoliko poz. Mjesto rada je u Krapini. Poslodavac nudi rad na određeno vrijeme, ugodnu radnu atmosferu te podršku kolega. Posao uključuje slaganje i sortiranje robe, kontrolu rokova te pripreme robe za prodaju. Prijavite se putem linka do 15. ožujka.

Zagi Grupa d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Oroslavju. Poslodavac nudi stalni radni odnos, ugodnu radnu atmosferu te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 6. ožujka.

Adecco traži Community Support Representativea za tehnološku tvrtku (m/ž) koja pruža usluge prijevoza i dostave hrane. Posao uključuje pružanje podrške korisnicima i vozačima putem različitih kanala, kao što su e-pošta, chat i telefon. Traže se osobe s odličnim poznavanjem hrvatskog i engleskog jezika, vještinom rada na računalu te sposobnošću multitaskinga. Prijavite se putem linka do 10. ožujka.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Želim vam mnogo sreće u vašoj karijernoj potrazi!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba