Droga preplavila ulice Čakovca

U vikend akciji policije ‘pao’ niz mladih sa zabranjenim supstancama

Objavljeno: 19.02.2024. zagorjeinternational

Policajci na sjeveru Hrvatske ovog vikenda su imali pune ruke posla i to s drogom. Naime, već u petak u 17.40 sati u Čakovcu, na parkiralištu trgovačkog centra u Ulici Tomaša Goričanca, 26-godišnjak i 31-godišnjak neovlašteno su posjedovali drogu amfetamin i marihuanu. Policijski službenici od 26-godišnjaka oduzeli su 4,38 grama amfetamina, dok su od 31-godišnjaka oduzeli 5,63 grama marihuane. 

Drugog dana akcije ‘ulična redukcija’ u subotu u 18.45 sati u Čakovcu, na parkiralištu kod stambene zgrade u Ulici Tome Masaryka, policijski službenici pristupili su provjeri identiteta 22-godišnjakinje i 27-godišnjaka. Tijekom policijskog postupanja 22-godišnjakinja je odbacila dva PVC smotuljka ispunjena bijelom praškastom materijom nalik na drogu kokain ukupne mase 2,03 grama (0,95 i 1,08 grama). Testiranjem odbačene materije utvrđeno je da se radi o drogi kokain.  

Treći slučaj zapljene droge zabilježen je u nedjelju u 19.40 sati u Novom Selu Rok. Na parkiralištu u Ulici Rade Končara, 18-godišnjak je prilikom policijskog postupanja odbacio PVC smotuljak u kojem se nalazila marihuana, ukupne mase 3,23 grama. 

Protiv svih osoba koje su nezakonito posjedovale droge zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, podnijeti optužni prijedlog Općinskog suda u Čakovcu – Prekršajni odjel. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba