Osumnjičeni su supruga ubijenoga i njezin ljubavnik

OKRUTNO UBOJSTVO: U susjedstvu muškarac nađen zavezan za drvo, bio je gol

Objavljeno: 31.01.2024. zagorjeinternational

Sinoć je u Doboju u BiH na posebno okrutan način ubijen muškarac. Izboden je nožem, a pronađen je zavezan za drvo u šumi nedaleko od izletišta Preslica. Bio je gol. Muškarac je identificiran kao Saša Kulišić iz Doboja, prenosi Dnevnik.hr.

– Muškarac je ubijen nožem. Bio je vezan za drvo i preko usta je imao zalijepljenu selotejp traku. Istražitelji su došli do saznanja da se u vezu sa zločinom mogu dovesti muškarac i žena – rekao je izvor blizak istrazi za ATV.

Ubili su ga supruga i njezin ljubavnik?

U kući je pronađen trag krvi, što je bio alarm za pokretanje opsežne istrage. Ubrzo je pronađeno tijelo i sumnja se da je Kulišić napadnut na spavanju, odnosno da su ga napadači tvrdim predmetom udarili i onesvijestili. Potom su ga vezali, strpali u automobil i odvezli u šumu, gdje je brutalno ubijen.

Policija je njegovu suprugu uhitila u Banjoj Luci nakon što je locirala njen automobil. Privedeni muškarac je, prema neslužbenim informacijama, njezin ljubavnik.

– Muškarac i žena uhićeni su zbog sumnje da se mogu dovesti u vezu s ovim svirepim ubojstvom. U tijeku je njihova kriminalistička obrada – naveli su iz policije. Iza ubijenog Kulišića ostalo je četvero djece, a u Doboju je bio poznat kao preprodavač automobila.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba