“Čini se da muškarci pokušavaju preuzeti sve što je ženama sveto”

Brend bikinija objavio video muškarca u kupaćem kostimu – ljudi zgroženi

Objavljeno: 23.01.2024. zagorjeinternational

Australski brend bikinija našao se na meti kritika zbog videa muškarca koji pozira u ženskom kupaćem kostimu, prenosi Index

Moana Bikini, brend kupaćih kostima u vlasništvu body positive influencerice Karine Irby, u subotu je na Instagramu podijelio video modela Jakea Younga kako hoda u bijelom jednodijelnom kupaćem kostimu od 130 dolara.  

– Opsjednuti smo ovime – stoji u opisu objave. 

Video je uzrujao mnoge. Optužuju Moanu Bikini da “dopušta muškarcima da zadiru u ženski prostor”.  

– Je li to muškarac? Mislila sam da se bavite osnaživanjem žena? Čini se da muškarci pokušavaju preuzeti sve što je ženama sveto – napisala je jedna korisnica. 

 Neki pišu da su prestali pratiti stranicu i da više neće kupovati Moana proizvode. 

Iz Moana Bikinija oglasili su se o kritikama. 

– Ako vas Jake u našem bikiniju toliko uznemiruje, smatramo da je to vaš problem – napisao je brend u odgovoru jednom nezadovoljnom pratitelju. Jake se također branio. 

– Postoji mnogo različitih tipova žena, i to drugačije anatomije od onoga što vi smatrate ‘normalnim’. Nisam žena niti sam to ikad tvrdio. Ovaj post jednostavno osnažuje manjinu i ja sam zahvalan na tome. Tvoja mržnja je odraz tvoje nesigurnosti, ne moje – napisao je model. 

Nekoliko pratitelja također je branilo video i hvalilo Moanu za njezinu “predanost inkluzivnosti”. 

– Mnogi komentatori koriste se izlikom da vjeruju da je to ‘vrijeđanje žena’, dok je u stvarnosti sasvim jasno da su homofobi i imaju problem s tim da netko svoju seksualnost izražava ponosno i samouvjereno – objasnili su iz brenda za Daily Mail. 

Spomenuti video možete pogledati OVDJE.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba