"Nekad se ugasi zbog moje nervoze, trudim se najboljem što mogu"

Poruka vozačice izazvala različite reakcije: “Auto mi treba, učim se opustiti, pardon”

Objavljeno: 15.01.2024. zagorjeinternational

Na Facebook stranici ‘Prometne zgode i nezgode’ osvanula je fotografija poruke na stražnjem staklu automobila u kojoj neiskusna vozačica objašnjava zašto joj se auto ponekad ugasi u prometu.

Iako je zbog veličine slova i dužine mnogi vozači neće moći pročitati, netko je uspio uslikati poruku i objaviti je na društvenim mrežama, prenosi Folder.hr.

“Auto je vrh, samo sam ja nervozna”

U poruci piše: “Početnik! Izvini, nekad se ugasi zbog moje nervoze pa treba više puta da upali, ako nije problem, ne sviraj, pliz… Hvala i izvini još jednom! Nije do Alfe, do mene je, auto je vrh, samo sam ja nervozna, ali trudim se najbolje što mogu. Je*aji ga, auto mi treba, učim se opustiti, što je, tu je, pardon. Ugodan svima dan.”

Komentari na objavu su raznoliki pa su neki zaključili da je vozačica iskrena i poštena, dok se drugi žale: “Imam dalekozor pored ručne za ovakve situacije.” Tu su i oni koji ne mare previše za njezinu molbu.

– Ako mogu ljudi iza nje podnijeti njezino zaustavljanje i nekoliko pokušaja paljenja, može i ona podnijeti malo trubljenja. Trubljenje u gradu ionako je kažnjivo, neka joj to bude utjeha – piše u drugom komentaru.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba