Tradicija u skladu s modernim svijetom na rasporedu je 10. i 11. veljače

ČAKOVEC: Prijave za jednu od najvećih manifestacija sjeverozapadne Hrvatske, ‘Međimurski fašnik’ su otvorene

Objavljeno: 10.01.2024. zagorjeinternational

Kap veselja, raznih skrivenih želja,
i maskiranih iznenađenja.
V maskama strašnim,
f Čakovec na fašnik!  

Zamislite dan kada možete biti tko god želite, ali onako baš baš bilo tko! Zvuči zanimljivo, zar ne?  

Pregršt tradicije, mašte, smijeha i veselja sastojci su koji “Međimurski fašnik” svrstavaju među jedne od najvećih kulturno – tradicijskih događanja sjeverozapadne Hrvatske. Sastojci su to koji iz godine u godinu grade fašničku priču, spajaju ljude i stvaraju uspomene koje prepričavamo još dugo vremena poslije.  

Sastojci su to koji su davne 1964. godine odlučili osnovati Turističku zajednicu upravo kako bi ono što imamo sačuvali, prenosili i njegovali.  

– Stoga, s velikom vas radošću pozivamo da 10. i 11. veljače 2024. budete dio priče, priče koja slavi 60 godina zajedništva, njegujući tradiciju u skladu s modernim svijetom – poručili su iz TZ Grada te najavili kako se vidimo među maskama.

Prijave za sudjelovanje na Međimurskom fašniku otvorene su do 2. veljače te nestrpljivo čekaju na službenoj Internet stranici Turističke zajednice grada Čakovca- www.visitcakovec.com

Prijavnicu možete dostaviti putem pošte ili osobno na adresu: Turistička zajednica grada Čakovca, Kralja Tomislava 1, 40 000 Čakovec te putem elektroničke pošte na [email protected]

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba