Na ulazak u garažu čekalo se po 15 minuta, a redovi u samom šoping-centru protezali su se i do 50 metara

FOTO: Ljudi su ispraznili police u zagrebačkom šoping-centru koji jedini radi nedjeljom

Objavljeno: 08.01.2024. zagorjeinternational

Jučer je u Zagrebu od većih trgovačkih centra bio otvoren jedino Avenue Mall, gdje su se stvorile ogromne gužve. Na ulazak u garažu čekalo se po 15 minuta, a redovi u samom Mallu protezali su se i do 50 metara.

‘Trgovkinje su cijeli dan padale s nogu’

Na Facebook stranici ‘Halo, inspektore’ objavljene su fotografije iz jednog opustošenog dućana. Njihovu objavu prenosimo u cijelosti.

– Mi ćemo vam pokazati kako je izgledao Konzum u tom trgovačkom centru. Osim što su trgovkinje cijeli dan padale s nogu i pokušavale smanjiti redove i usput popuniti police, kaos nije prestajao. Štoviše, on je sve više jačao i jačao. Sve se kupovalo. Od voća i povrća, do higijene, mliječnih i mesnih proizvoda, pića, cigareta, sendviča, sve što se moglo staviti u korpe ili kolica se uzimalo. Bili smo, kao novinari, baš zbog toga, tri puta u tom Konzumu. Svaki je put sve izgledalo nevjerojatno gužvasto. Pa i dok ovo pišemo.

Slike koje vam donosimo najbolje svjedoče o ‘posljedicama’ prve radne nedjelje i to u zagrebačkom trgovačkom centru koji je danas radio i koji je zbog kiše i vlastite podzemne garaže na tri razine imao ‘dodatnu prednost’ u odnosu recimo na Supernovu ili Garden Mall, gdje su također bile gužve, ali ne kao u Avenue Mallu. Toliko o tome koliko su građani Hrvatske (zaista) za neradne nedjelje i spremni za ‘preživljavanje’ dva neradna dana u komadu. O psovkama i trgovaca i potrošača ovaj put nećemo pisati. Ali bilo ih je. I te kako. A zna se i zašto – objavljeno je na stranici ‘Halo, inspektore’.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba