Božićni koncert Puhačkog orkestra Radboa i mažoretkinja tradicionalno oduševio okupljene

RADOBOJ: Šaljiv scensko – glazbeni program bio je prava poslastica za završetak Adventa

Objavljeno: 04.01.2024. zagorjeinternational

U Sportskoj dvorani u Radoboju posljednje subote u prošloj godini održao se Božićni koncert Puhačkog orkestra Radboa i nastup Radobojskih mažoretkinja. Glazbeni dio bio je popraćen i gostujućim nastupom ‘Zagorje Brass Quinteta’.  

Ova nezaboravna glazbena poslastica tradicionalna je adventska manifestacija koju organizira KUD “Zagorec” Radoboj i Općina Radoboj, a prošle je godine bio završni događaj od brojnih događanja organiziranih u sklopu programa Adventa u Radoboju.  

Božićni koncert započeo je nastupom mažoretkinje seniorke Lee uz pratnju dvije trube i dva klarineta Puhačkog orkestra Radboa.  

Pod vodstvom stručnog voditelja, akademskog glazbenika Kristijana Leša, Puhački orkestar odsvirao je niz božićnih skladbi uz također, skladbe koje su pratile nastupe Radobojskih mažoretkinja.  

Radobojske mažoretkinje raspoređene su u tri dobne skupine; Osice, Pčelice i Seniorke, a svojim su predivno osmišljenim koreografijama pod vodstvom trenerica Sonje Vukmanić i Ines Hlupić Čaberica uveličale svojim plesom Božićni koncert.

Gosti su Božićnog koncerta bili ‘Zagorje Brass Quintet’ i student trube David Janžek.

Članovi Zagorje Brass Quinteta za gledatelje su pripremili šaljiv scensko-glazbeni program popraćen glumačkim i glazbenim umijećem Davida Janžeka i članova ‘Zagorje Brass Quinteta’. Glazba i ples u jedan i pol satnom programu širili su se Sportskom dvoranom koja je bila prepuna gledatelja. 

– Zahvaljujemo Puhačkom orkestru Radboa, Radobojskim mažoretkinjama i Zagorje Brass Quintetu na odličnom nastupu i atmosferi koja je odzvanjala Sportskom dvoranom – poručili su iz Opčine.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba