Na kraju su završili na sudu

Masirala ga pa mu ponudila seks. Nakon 15 minuta dovela mu je tri policajca

Objavljeno: 04.01.2024. zagorjeinternational

Žena (30) je u oglasu nudila masažu za 110 eura, a kada ju je nazvao muškarac (40) za istu cijenu ponudila mu je i spolni odnos. Prema presudi, žena je objavila oglas da pruža usluge masaže. Nakon što ju je u lipnju oko ponoći nazvao muškarac, dogovorila se s njim da će mu za 110 eura pružiti uslugu masaže body to body te seks, sve za istu cijenu.

Kako piše Danica, završili su kod muškarca u unajmljenom apartmanu u Zagrebu. Sutkinja navodi kako se žena oko pola 1 iza ponoći odala prostituciji tako da je pružala seksualne usluge za novčanu naknadu. Žena se branila kako nije kriva, navodeći da mu je samo pružila uslugu masaže za taj iznos.

– No, iza toga me je natjerao na spolni odnos i uzeo mi natrag svojih 110 eura. Na koji način me natjerao? Ma, doživjela sam šok i više se ne sjećam. Znam da sam izašla iz tog apartmana i odmah pozvala policiju – rekla je žena.

‘Rekla je da odlazi nakon 15 minuta seksa’

Muškarac je pak upozorio da se sa ženom dogovorio za seks u njegovom prostoru u trajanju od sat vremena za 110 eura.

– Nakon 15 minuta spolnog odnosa ona je rekla da odlazi. Kako nije bio takav dogovor, uzeo sam joj novac i ona je otišla van. Nakon nekih pet minuta došla je s tri policajca kojima je rekla da sam je udario, što nije istina. Policajcima sam sve objasnio i kada sam joj rekao da ću joj dati 110 eura, ona je na to pristala. Zajedno smo otišli u policijsku postaju gdje ju je pregledala doktorica koja nije pronašla nikakve ozljede – istaknuo je muškarac.

Sutkinja je ženu osudila na novčanu kaznu od 18 eura te mora platiti 26 eura troškova postupka. Također je naložila policiji da muškarcu vrati oduzetih 110 eura prema potvrdi o privremenom oduzimanju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba