APSOLUTNI REKORDER: Liječnici mu tri puta vadili krv

Posvađao se sa ženom kamo će na doček Nove pa eksao četiri boce viskija

Objavljeno: 01.01.2024. AB

Novogodišnje jutro mnogima donosi mamurluk, pa je prigodno prisjetiti se jednog beogradskog inženjera (43) koji je tijekom novogodišnje noći 2017. u poznatu kliniku VMA u Beogradu dovezen u komi, a izmjereno mu je šokantnih 14,7 promila alkohola.

Liječnici su mu jedva spasili život, a kako prenosi Danica, kasnije je srbijanskim medijima ispričao da se tijekom novogodišnjeg slavlja toliko posvađao sa ženom da je na eks popio čak četiri boce viskija.

Spasilo ga je i to što je iznimno korpulentan. Visok je dva metra i težak više od 150 kilograma. Preko noći postao je slavan jer je svojoj zemlji donio titulu svjetskog rekordera u pijanstvu.

Liječnici su za srpski Telegraf otkrili kako im je rekao da ga je žena iživicirala dok su se dogovarali oko toga gdje će na doček Nove godine i “on je počeo agresivno da pije viski za viskijem na eks. Za samo nekoliko sati popio je čak četiri litre viskija. Uz to, radi se o kroničnom alkoholičaru“.

U bolnici su mu triput vadili krv jer su isprva mislili kako je koncentracija od 14,7 promila sigurno neka greška. Medicina nema objašnjenja kako je moguće da je preživio toliku koncetraciju alkohola.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba