Nakon tri djevojčice veselio se sinu, a onda potpuni šok

Na porodu saznao da ga je žena prevarila: “Čim se dijete rodilo, bilo je vrlo jasno da ja nisam otac”

Objavljeno: 01.01.2024. zagorjeinternational

Mark i njegova supruga Anna čekali su svoje četvrto dijete. Mark je bio posebno uzbuđen jer je nakon tri kćeri trebao dobiti sina, ali ono što se dogodilo nije se ni najmanje nadao.

Nestrpljivo je pratio suprugine trudove i jedva dočekao trenutak da vidi dijete, no onda je uslijedio šok.

– Čim se dijete rodilo, bilo je vrlo jasno da ja nisam otac. Dijete je bilo crno, napisao je Mark na Redditu.

– Bio sam apsolutno šokiran. Ne samo da sam otkrio da dijete koje toliko očekujem nije moje, nego sam otkrio i da me supruga vara – dodao je.

– Kad smo otkrili da ćemo imati još jedno dijete to nam je bilo iznenađenje jer je moja supruga odlučila imati samo troje djece iako sam ja oduvijek želio više. Zbog toga smo jako pazili, ali ja sam bio oduševljen kada sam čuo ovu vijest – objasnio je Mark.

Kako prenose 24 sata, Anna je upoznala muškarca u jednom klubu gdje su se napili i imali nezaštićen odnos. Razmijenili su telefonske brojeve, kako bi se ponovno vidjeli, ali onda je Anna otkrila da je trudna i muškarac je blokirao njezin broj.

– Pokušala me smiriti i rekla mi da joj on ništa ne znači, da je pogriješila i da želi da zajedno odgajamo našeg sina. Ali, nisam mogao ostati više s njom – ispričao  je prevareni Mark, piše The Sun.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba