Pravo na financijsku potporu ostvarilo je njih 49

GRAD PREGRADA: Održan prijem za stipendiste

Objavljeno: 22.12.2023. zagorjeinternational

U pregradskoj Gradskoj vijećnici u četvrtak je održan prijem za 49 učenica i učenika te studenata i studentica koji su ostvarili pravo na financijsku potporu i top stipendiju Grada Pregrade.

Pravo na financijsku potporu ostvarilo je 30 učenika i učenica, 10 studenata i studentica, dok će top stipendiju dobivati devet studenata.

– Čestitke svima koji su ostvarili pravo na financijske potpore ili stipendije te njihovim roditeljima, jer to je sigurno i njihova zasluga. Mi smo grad za mlade i podupiremo obrazovanje jer je to važno za razvitak našega grada. Vama želim puno uspjeha u školovanju, neka vam ovo bude poticaj da budete što bolji, da učenici streme prema tome da upišu što bolje fakultete, a studenti da ih što prije završe te nam se nakon toga vrate ovdje raditi, živjeti i osnovati svoje obitelji te doprinositi zajednici – rekao je gradonačelnik Pregrade Marko Vešligaj.

Učenike i studente koji nisu preuzeli rješenja, iz Grada pozivaju da ih preuzmu u prostorijama Gradske uprave do 29. prosinca od 7 do 15 sati u sobi broj 15 na prvom katu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba