Policiju je pozvala njena snaha nakon što joj je dječak sve ispričao

Dječak (8) tukao psa pa ga je baka (52) ošamarila. Osuđena je

Objavljeno: 01.12.2023. zagorjeinternational

U jednom zagrebačkom parku ove godine, u ožujku, baka Sandra (52) udarila je svojeg unuka (8). Sve je rezultiralo time da je baka osuđena zbog nasilja u obitelji na štetu svog unuka. Naime, dječak je vodio psa na povodcu, a nakon što je pas potrčao, povukao ga je unaprijed, pa je dječak pao na tlo u blato. Bio je ljut pa je, nakon što je ustao, psa udario nogom, piše Danica.hr.

– U tom trenutku je baka prišla do unuka kako bi ga odmaknula od psa te ga potom tri puta ošamarila po desnom obrazu, čime ga je tjelesno kažnjavala, a što je kod malodobnog djeteta izazvalo osjećaj straha i uznemirenosti – stoji u presudi. 

Kad su se vratili kući, dječak je sve ispričao majci, Sandrinoj snahi, a ona je potom pozvala policiju. 

Baka Sandra je na sudu sve poricala i tvrdila da je unuka samo htjela odmaknuti i odgurnuti od psa koji je režao zbog udaraca nogom pa se bojala da će ga ugristi.

Policija je u prijavi za Sandru tražila kaznu od 1600 eura i zabranu prilaska unuku, no sutkinja je to odbila. Baku je kaznila s 300 eura i 40 eura prekršajnih troškova, a zabranu joj nije izrekla jer je to bio “izoliran slučaj” u obitelji.

Presuda je donesena ovih dana i nepravomoćna je te se Sandra i policija na nju mogu žaliti.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba