Troškove snosi ‘Zagorski vodovod’

Slijedi zamjena vodomjera na području Oroslavja, Donje Stubice i Stubičkih Toplica

Objavljeno: 01.12.2023. zagorjeinternational

‘Zagorski vodovod d.o.o. Zabok’ obavještava korisnike vodnih usluga da će u razdoblju od 4. do 31. prosinca vršiti redovnu zamjenu vodomjera na području grada Oroslavja, konkretno, na području naselja Andraševec, Krušljevo Selo, Mokrice, Oroslavje i Stubička Slatina, zatim na području grada Donje Stubice, konkretno u naseljima Donja Stubica, Hruševec, Lepa Ves, Matenci, Pustodol i Vučak te području općine Stubičke Toplice, odnosno u naseljima Strmec Stubički i Stubičke Toplice. 

Redovna zamjena vodomjera obavlja se sukladno Zakonu o mjeriteljstvu i pripadajućim propisima, a troškove snosi ‘Zagorski vodovod d.o.o.’.

Korisnik može nazočiti zamjeni vodomjera i tada potpisuje Nalog za zamjenu vodomjera. Ako korisnik usluge ne prisustvuje zamjeni vodomjera, primjerak Naloga o zamjeni vodomjera ostavlja mu se u poštanskom sandučiću. 

Mole se korisnici usluga ‘Zagorskog vodovoda d.o.o.’ da osiguraju pristup vodomjeru na način da isti nije zaključan ili na sličan način nedostupan.

Odstupanja od navedenih datuma moguća su uslijed nepovoljnih vremenskih uvjeta ili nastupa drugih nepredvidivih okolnosti.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba